Billige knaldperler og fede junior sortimenter til nytår 2021

Køb vores super seje knald-perle MEGA BOX med hele 150 stk. I kan også købe sortimenter til den lille fyrværker, med raketter, crackling balls, flash, thunderkings og meget mere. Eller hvad med hundepropper og hundeprop pistol.

Junior nytår 2021

Grupper

Nyheder

Junior Fyrværkeri

Selvom junior fyrværkeri og børne-sortimenter ikke er i samme kategori som batterier, er det forældrenes ansvar at børn og unge omgås fyrværkeri fornuftigt og har styr på sikkerheden. Nytår er en festlig og sjov aften hvis man går ansvarsfuldt ind i det nye år. 

Må børn og unge fyre af alene?

Der er ikke nogle regler om hvor gammel man skal være for at afskyde fyrværkeri. Men der er grænser for hvor gammel man skal være for at købe nytårsfyrværkeri. For fyrværkeri med lunter skal man være 18 år og for fyrværkeri uden lunter skal man være 15 år. Det er dog altid op til forældrene at vurderer og til at sætte rammerne for årets sidste aften.

Billige knaldperler

Her hos Krudt Kongen forhandler vi et stort udvalg af junior sortimenter, så som kejser guf, kejser mix og sølv sortiment. Men ud over det så har vi også markedets bedste knaldperler i butikken.

Her kan du købe knaldperler til nytårsaften

Her hos Krudt Kongen i Horsens, kan du hvert år købe markedets bedste knaldperler.

Hvordan virker en knaldperle..?

En knaldperle, virker ved at man ved at kaste dem i jorden, opnår en lille ufarlig eksplosion.

Fyrværkeri Junior Sortimenter Horsens

Hvad er hundepropper og knaldperler lavet af..?

De er lavet af Armstrongs blanding, som er en blanding af rødt fosfor og kaliumperklorat, i forholdet 30 til 70. I stedet for kaliumperklorat kan man bruge kaliumklorat. Dette er en af de kraftigste typer krudt, som bl.a. bruges i hundepropper og knaldperler. I en hundeprop er der ca. 10 miligram af Armstrongs blanding.

Bruges der kaliumklorat i blandingen, og ikke kaliumperklorat, kan den let antænde ved slag eller friktion. 30 gram af denne blanding kan ved antænding pulverisere alt inden for 2 meter, forudsat at de rigtige, rene og finkornede kemikalier er brugt. Sprængkraften skyldes, at kaliumklorat er et effektivt oxidationsmiddel, ligesom som kaliumperklorat er, og det gør blandingen ustabil. Netop dette har været skyld i, at op til flere fyrværkerifabrikker er røget i luften.